hu en
2013. November 13. 09:30  -  Acsai N. Ferenc   -   mlsz.hu   -   Fotó: vidi.hu
U21
Kleinheisler is az U21-es válogatottban

Az MTK-s Batik Bence sérülése miatt "Scholes" is behívót kapott, Szolnoki és Kovács mellett ő a harmadik Vidi-játékos az U21-es nemzeti csapatban.

Csütörtökön a csoport utolsó helyén álló albán válogatottat fogadjuk a Bozsik-stadionban, míg hétfőn Grazban, az osztrákok ellen lép pályára a válogatott. Az előzetes keret egy helyen változott a hétvégi bajnoki forduló után, Batik Bence sérülés miatt nem vállalhatja a játékot, helyére a hétvégén a Vidiben győztes gólt szerző Kleinheisler Lászlót hívta be Róth Antal - adta hírül az mlsz.hu.

CÍMKÉK
U21-es válogatott Kleinheisler László
Hírek
Heti menü: Ligakupa és válogatott mérkőzések BEHARANGOZÓ @ 2014. Szeptember 01.

Az Eb-selejtezők miatti bajnoki szünet hetében elkezdődik a Ligakupa, az Ajka ellen, hazai pályán játszunk először, az U21-es válogatott csütörtökön, a felnőttek vasárnap lépnek pályára.

Kleinheisler és Szolnoki is meghívót kapott az U21-es válogatottba FELNŐTT @ 2014. Augusztus 29.

Szeptemberben játssza utolsó két Eb-selejtezőjét az U21-es magyar válogatott. A keretben két Vidi-játékost találhatunk, míg a válogatott kapusait erre a két meccsre a Vidi II vezetőedzője, Bíró Imre készíti fel.

Több száz szurkoló előtt tartott nyílt edzést a Vidi EDZÉS @ 2014. Augusztus 26.

A Sóstói Stadionba kilátogató szurkolók tapssal köszöntötték a játékosokat, a tréning végén pedig találkozhattak is kedvenceikkel.

Kleinheisler: "Fontos számomra, hogy érzem a vezetőedző bizalmát" INTERJÚ @ 2014. Augusztus 08.

"Scholes"-szal a szombati Vidi - ETO rangadó kapcsán beszélgettünk. Kíváncsiak voltunk, milyen Győrre számít és mennyire van megelégedve eddig a saját teljesítményével az idei szezonban.

Stoplival csütörtökön az Alba Pláza előtt találkozhatnak SZURKOLÓI @ 2014. Június 11.

Az előzetes tervek szerint Kleinheisler László is a helyszínen lett volna, ő azonban vírusos fertőzés miatt nem tud ma megjelenni.

Kovács és Szolnoki az U21-es válogatott keretében UTÁNPÓTLÁS @ 2013. November 07.

November 14-én Albánia, november 18-án Ausztria ellen játszanak Eb-selejtezőt a fiatalok.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek