hu en
2013. Október 22. 15:30  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
SHOP
Csütörtökön Sándor és Caneira dedikál a VidiShopban

Játékosainkkal 16 és 17 óra között találkozhatnak a Piac téri ajándékboltban, ebben az órában 20% kedvezménnyel lehet vidis ülőpárnákat vásárolni.

Újabb állomásához érkezik dedikálás-sorozatunk, ezúttal két rutinos játékosunkkal találkozhatnak szurkolóink a VidiShopban. Október 24-én 16 és 17 óra között a 8-szoros magyar válogatott Sándor György és a 25-szörös portugál válogatott Marco Caneira várja az érdeklődőket a Piac tér 4. szám alatt lévő ajándékboltban. 

Az esemény ideje alatt 20% kedvezményt adunk a vidis ülőpárnák árából, melyeket ide és ide kattintva tekinthet meg!

Látogasson el csütörtök délután a VidiShopba és találkozzon focistáinkkal, szeretettel várjuk Önöket!
 

     
  Ne felejtsék, október 25-ig még tart 25-45%-os akciónk online ajándékboltunkban! Kattintson ide és válogasson termékeink közül a vidishop.hu oldalon!  
     
CÍMKÉK
akció dedikálás szurkolók VidiShop Sándor György Marco Caneira
Hírek
Calatayud és Sándor dedikálnak a VidiShopban csütörtökön SZURKOLÓI @ 2014. Október 07.

Játékosainkkal 16.00-17.00 között találkozhatnak. Október 9-én a Vidi idei hivatalos hazai csapatmeze 20% kedvezménnyel kapható majd!

Nincs harag Elek Ákos és Sándor György között 2014. Szeptember 29.

A Vidi 2011-es bajnokcsapatának két alapembere vasárnap ellenfélként találkozott egymással, és egy balszerencsés esetet követően csapatkapitányunk sérülést okozott Elek Ákosnak, akitől természetesen azonnal elnézést kért, és ahogy azt a két játékostól megtudtuk, szó sincs haragról.

És egyébként, hogy élsz? – Villámkérdések Sándor Györgynek INTERJÚ @ 2014. Szeptember 05.

A vidi.hu új rovatában ezúttal nem a labdarúgással, a meccsekkel kapcsolatban kérdezzük játékosainkat, hanem a mindennapi életükre, szokásaikra vagyunk kíváncsiak, vagyis olyan dolgokra, amelyek a munka vagy a tanulás mellett mindannyiunk életében fontos szerepet játszanak. 

Nikolics és Sándor is bekerült a második forduló válogatottjába RÓLUNK ÍRTÁK @ 2014. Augusztus 04.

A csakfoci.hu kiemeli, támadónk második idei meccsén is eredményes volt, csapatkapitányunkról pedig azt írja, igazi vezérként játszott.

Sándor: "Próbálunk elszakadni a vetélytársainktól" INTERJÚ @ 2014. Augusztus 03.

Csapatkapitányunk - aki szombaton a Vidi második gólját szerezte - jövő héten, az ETO ellen is folytatná a jó bajnoki sorozatot.

25-45%-os őszi akció online ajándékboltunkban SHOP @ 2013. Október 10.

A kedvezmény kizárólag a vidishop.hu oldalon leadott rendelésekre vonatkozik, és október 25-ig vagy a készlet erejéig tart. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek