hu en
2013. Október 01. 15:30  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
FACEBOOK
Élő online chat José Gomessel a Facebookon!

Először a Videoton FC történetében, a csapat vezetőedzője lesz a chat vendége klubunk hivatalos Facebook-oldalán! Csütörtökön 17 órától szurkolóink élőben kérdezhetnek José Gomestől!

José Gomes vezetőedző a hétvégi, Újpest elleni rangadó előtt, október 3-án csütörtökön, 17 órától Facebook-chaten válaszol a szurkolók kérdéseire, tájékoztatást adva a csapat körüli legfrissebb eseményekről.

Kérdezzen Ön is José Gomestől - tabuk nélkül!

Amennyiben Ön is kérdezni szeretne, de még nem tag, akkor regisztráljon a Facebookra, és nyomja meg a   gombot a Videoton FC hivatalos oldalán.

Ha már van regisztrációja és csatlakozott is a Videoton FC-hez, akkor nem kell mást tennie, csak klikkelni a Facebook oldal fejlécében található online chat ikonra (jobb oldali kép), engedélyezni az alkalmazást, majd beírni a kérdését az erre létrehozott felületen.

A kérdéseiket 17 és 18 óra között tehetik fel, a beérkezett kérdések sorban, egymás után kerülnek megválaszolásra. Egy felhasználó maximum 3 kérdést tehet fel.
(A rendszer nem engedélyez háromnál több kérdést, illetve a záró időponton túl nem enged további kérdéseket feltenni, akkor sem, ha még nem használta fel az összes lehetőségét.)

Várjuk kérdéseit!

José Gomes nem reagál erkölcsbe ütköző vagy stílusában nem megfelelő, illetve a csapat vagy a klub belügyeinek számító kérdésekre, továbbá fenntartjuk a lehetőségét, hogy azonos tartalmú kérdések esetén csak az első kerüljön megválaszolásra! Amennyiben kezelhetetlen mennyiségű kérdés érkezik, akkor természetesen igyekszünk majd a későbbiekben reagálni, illetve az érdekesebb témákat a vidi.hu-n kifejteni!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek