hu en
2013. Július 18. 10:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
HOGY VAN?
Torghelle Sándor ismét teljes értékű munkát végez

Csatárunkat egy tavalyi sérülés miatt másfél hónapja kellett megműteni, a mai naptól ismét együtt edz a csapattal.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Torghelle Sándor bal csípőjére még tavaly nyáron Törökországban, a Trabzonspor elleni Európa Liga-mérkőzésen esett rá az egyik török játékos. Mivel azóta rendszeresen visszatérő panaszai voltak, ezért az előző szezon befejeztével támadónkat meg kellett operálni. Az elmúlt időszakban Torghelle Sándor nagyon kemény rehabilitációs munkát végzett, a mai naptól azonban már ismét együtt készül a csapattal, és teljes értékű munkát végezhet - tudtuk meg Dr. Kovács Tibor csapatorvostól.

"Nagyon boldog vagyok, hogy ismét a csapattal készülhetek. Köszönettel tartozom a fizioterapeutáknak, Nagy Ricsinek és Purger Szilárdnak, akik az elmúlt hetekben rengeteget foglalkoztak velem, és segítettek abban, hogy minél hamarabb felépüljek. Erőnlétileg úgy érzem, jó állapotban vagyok, és fájdalmaim sincsenek. Nyilván egy kis időre még szükségem lesz, hogy 100%-os formába lendüljek, de már nagyon várom a pillanatot, hogy ismét pályára léphessek. Persze már az is nagy öröm számomra, hogy ismét együtt edzhetek a csapattal" - nyilatkozta honlapunknak Torghelle Sándor.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek