hu en
2013. Május 29. 10:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓK
Szezonzáró Sóstón, 50% kedvezménnyel

A 2012-2013-as idény utolsó mérkőzését féláron tekinthetik meg szurkolóink, 17 órától az U7-es, az U9-es és az U11-es korosztály mini tornája vezeti fel az összecsapást.

A tabellán tizenharmadik Pécs látogat Sóstóra a bajnokság utolsó fordulójában, csapatunk tehát hazai pályán biztosíthatja be gyakorlatban is az ezüstérmet. A baranyai együttes 2011 óta szerepel újra az első osztályban, azóta három bajnokin és két Ligakupa-mérkőzésen találkoztunk, és majdnem 100%-os a mérlegünk, hiszen négyszer győztünk, egyszer pedig döntetlent játszottunk. Az előrejelzések szerint szombat este kellemes időben kerülhet sor a szezonzáró meccsre!

A 18 óra 30 perckor kezdődő találkozót egyébként a tavaszi VUK Gála keretében az U7-es, az U9-es és az U11-es korosztályok megyeválogatottjainak és a Vidi csapatainak meccsei vezetik fel. A résztvevő gyerekeket 17 órától mutatják be a centerpályán, 17 óra 20 perctől kezdődnek a mini torna összecsapásai.

Jegyinfó

A szezon utolsó mérkőzésére szóló jegyeket 50% kedvezménnyel vásárolhatják meg szurkolóink, a pontos árakról alábbi táblázatunkból tájékozódhat. A belépőket elővételben a szokott helyeken szerezhetik be, melyek listáját ide kattintva érhetik el. A Sóstói Stadion pénztárai a kezdés előtt két órával nyitnak, a főpénztárban pedig csütörtökön és pénteken is tudnak vásárolni 15-18 óra között. Fontos, hogy online ezúttal nem lesz jegyárusítás!

TELJES ÁRÚ
MOL
Tribün
E,F,G,H
szektorok
I-J-K
szektorok
Vendég
szektor
1100 Ft 650 Ft 550 Ft 550 Ft
KEDVEZMÉNYES
(Hölgyek, VidiClub tagok, diákok és nyugdíjasok részére)
MOL
Tribün
E,F,G,H
szektorok
I-J-K
szektorok
750 Ft 500 Ft 400 Ft
Buszinfó
 
Az alábbi útvonalakon ezúttal is ingyenes szurkolói buszok közlekednek a városban szombaton:
 
Köfém ltp - Zombori út - Budai út (Titeli) - Budai út,Fiskális út - Kisteleki út - Király sor,Géza út - Széna Tér - Fehérvár Áruház - Várkörút - Széchenyi út/ Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed - Sóstói Stadion és vissza.
 
Sajó utca - Sajó utca 102. - Rába-Bébic utca - Rába-Pityer utca - Száva utca - SZKG - Hosszútemető - Gellért utca - Piac tér - Széchenyi út/ Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed - Sóstói Stadion és vissza.
 
A járatok 17.30-kor indulnak a stadion felé és 21.00-kor vissza a város irányába. 
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek