hu en
2013. Május 19. 19:38  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: Kupeczik Krisztián
TUDÓSÍTÁS
Értékes pontszerzés emberhátrányban, az ESMTK otthonában

Az utolsó 25 percben 10 emberrel játszottunk Lupeta kiállítása miatt. Vezettünk, de a 86. percben egyenlíteni tudtak a hazaiak.

A Vidi II vezetőedzője, Manuel Cordeiro a kezdőcsapatba jelölte Lupetat, aki a Vidi - Kaposvár bajnoki utolsó pár percében már kapott játéklehetőséget José Gomestől is.

A hazaiak a mérkőzés előtt a második helyen álltak a tabellán, míg mi a negyedikek voltunk. Jól kezdtük a találkozót, több helyzetet is sikerült kialakítanunk, és a labdát is többet birtokoltuk ellenfelünknél. Egyedül a gól hiányzott a játékunkból.

A második félidőben nem sokat változott a játék képe, uraltuk a mérkőzést. A 67. percben aztán történt egy kiállítás, Lupeta megkapta második sárga lapját is, így 10 főre fogyatkoztunk. Ennek ellenére 7 perccel később mi örülhettünk, hiszen Vachtler gyönyörűen lőtt a hazai kapuba egy szabadrúgást. Úgy tűnt, sikerül a bravúr és győztesen hagyjuk el az ESMTK stadionját, azonban a 86. percben egy pontrúgást követően Szakolczai-Sándor Balázs fejelt Pajovics kapujába, ezzel beállítva az 1-1-es végeredményt.

CÍMKÉK
2012-2013 NB III Duna csoport ESMTK - Videoton FC II
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek