hu en
2013. Március 11. 09:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu/Kupeczik Krisztián
HETI BEHARANGOZÓ
A 20. forduló nyitómérkőzését a Haladás otthonában játsszuk

A Puskás Akadémia FC pedig a Haladás II-vel játszik NB II-es bajnokit vasárnap délután.

OTP Bank Liga, 20. forduló

2013. március 16. szombat, 14 óra Haladás - Videoton FC (TV: M1)

Szombaton kora délután annak a Haladásnak az otthonába látogatunk, ahol utoljára a 2003-2004-es bajnokság alsóházi rájátszásában tudtunk NB I-es bajnoki mérkőzést nyerni. Az idei szezonban eddig kétszer játszottunk a szombathelyi csapattal, mindkét alkalommal hazai pályán. A bajnokságban 2-1-re nyertünk ellenük, a Magyar Kupában pedig 2-0-ra. Érdekesség, hogy mindkét találkozón egy-egy játékosunk duplázni tudott. A bajnokin Gyurcsó, a Magyar Kupa meccsen pedig Nikolics szerzett két gólt a Haladás ellen.

NB III Duna-csoport, 18. forduló

2013. március 14. csütörtök, 15 óra Videoton FC II - RAFC

Második csapatunk ezúttal hétközben, csütörtökön játszik bajnoki mérkőzést. Ősszel nem okozott gondot a RAFC legyőzése, bízunk benne, ezúttal is begyűjti Komjáti András együttese a három bajnoki pontot.

NESS Hungary NB II Nyugati-csoport, 18. forduló

2013. március 17. vasárnap, 15 óra Puskás Akadémia FC - Haladás II

A szombathelyiek második csapata roppant szervezetten, masszívan játszik a bajnokságban, egyáltalán nem meglepő, hogy 27 pontot szereztek eddig, mellyel a tabella 7. helyén állnak. Ősszel a két együttes 1-1-es döntetlent játszott egymással.

CÍMKÉK
beharangozó 2012-2013 OTP Bank Liga NB I Szombathelyi Haladás - Videoton FC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek