hu en
2013. Március 08. 09:30  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
SPORI
Szilasi Szabolcs fújja a sípot szombaton

A nagyváradi születésű 37 éves játékvezető a Paks elleni, két évvel ezelőtti Ligakupa-mérkőzést vezette csapatunknak.

A '74-ben Erdélyben született Szilasi Szabolcs 1999-ben szerezte meg a játékvezetői vizsgát, ezt követően különböző labdarúgó osztályokban tevékenykedett. Magyarországra költözve Veszprém megyében kezdett el dolgozni, ellenőreinek, sportvezetőinek javaslatára 2004-ben NB II-es, 2006-ban NB I-es játékvezető lett.

A lakhelyét tekintve tótvázsonyi spori, aki civilben pénzügyőr, legutóbb a Paks - Vidi Ligakupa-mérkőzést vezette csapatunknak 2011 februárjában. Azóta több Vidi-meccsen részt vett mint tartalék játékvezető, ilyen volt ebben a szezonban a Videoton FC - Honvéd találkozó, az előző bajnokságban pedig a Videoton FC - Kaposvár és a Videoton FC - Kecskemét mérkőzések.

A szombaton 16 órakor kezdődő Eger - Videoton FC bajnokin Szilasit Takács Gábor és Aradi József segítik majd, a negyedik játékvezető Berke Balázs lesz.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek