hu en
2013. Február 18. 16:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Aranyalma Díj 2012 - tarolt a Vidi

Rekordszámú, összesen 33 308 szavat érkezett az FMH olvasóitól az Aranyalma Díjasok jelöltjeire.

Rekordszámú, összesen 33 308 szavat érkezett az olvasóinktól Aranyalma Díjasok jelöltjeire.

A Fejér Megyei Hírlap és a Dunaújvárosi Hírlap olvasóinak a szavazati után eldőlt, hogy ki veheti majd át a hagyományos Aranyalma Díjat, amely 2012. legjobb Fejér megyei sportolóinak, illetve csapatának jár.

A beérkezett, rekordszámú szavazás (összesen 33 308) végeredménye:

A csapatoknál:
1. Videoton FC (labdarúgás) 4734
2. Sapa Fehérvár AV19 (jégkorong) 3786
3. Alba Fehérvár (kosárlabda) 2829

"Természetesen az ember minden díjnak nagyon örül, Fejér megyében azonban a legjobb csapat díját megszerezni még különlegesebb dolog, hiszen Székesfehérváron több, nemzetközi szinten is kimagasló eredményeket elérő klub működik. Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki ránk adta le a szavazatát. Azon leszünk, hogy az idei esztendőben is olyan teljesítményt nyújtsunk, hogy egy év múlva ilyenkor is mi legyünk Fejér megyében az "Év Csapata" - árulta el honlapunknak Tóth Balázs csapatkapitány.

A felnőtt sportolóknál:
1. Matók Ádám autóversenyző (Tobak Team Hungary) 6784
2. Triscsuk Krisztina kézilabdázó (Fehérvár KC) 2999
3. Sofron István jégkorongozó (Sapa Fehérvár AV19) 1739

Az utánpótláskorú sportolóknál:
1. Kovács István labdarúgó (Videoton FC) 3886
2. Sebestyén Dalma úszó (Hullám 91 ÚVE) 3298
3. Strobl Krisztián öttusázó (Alba Öttusa SE) 3253

"Pont egy évvel ezelőtt érkeztem a Haladástól Székesfehérvárra. Tavaly a 2011-es "Év Felfedezettje" díjat vehettem át Szombathelyen, most pedig Fejér megyében a legjobb utánpótláskorú sportolónak választottak meg a szurkolók, talán nem is kell mondanom, mennyire boldog vagyok, főleg ha megnézzük, milyen fantasztikus sportembereket sikerült megelőznöm - így talán még értékesebb számomra ez a díj. Azonban ne felejtsük, hogy a labdarúgás egy csapatsport, vagyis ez nem csak az én sikerem, hanem az egész csapaté. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy csapat kategóriában a Vidi is első lett." nyilatkozta honlapunknak Kovács István.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek