hu en
2013. Február 08. 13:00  -  Gyurina Zsolt   -   Fotó: vidi.hu
ZTE FC - VIDEOTON FC
"A lehető legkomolyabban készülünk a mérkőzésre"

Filipe Oliveira egy hete két góllal járult hozzá a Zalaegerszeg legyőzéséhez, a kupavisszavágón ugyancsak győzelmet vár el csapatától.

"A Zalaegerszeg elleni kupapárharc első felvonása remekül sikerült, ami bizonyítja, hogy az elmúlt hetekben történt változásokra nagyon jól reagált a csapat. A mérkőzésen egyúttal az is kiderült számunkra, hogy jó munkát végeztünk a spanyolországi edzőtáborban. Ugyanakkor nem szabad azt hinnünk, hogy a továbbjutás már lefutott, a visszavágót ugyanolyan komolyan kell vennünk, mint az első mérkőzést és mindent meg kell tennünk azért, hogy megnyerjük. A lehető legkomolyabban készülünk a mérkőzésre, hiszen ellenfelünket maximálisan tiszteljük, és mert a Vidi egy olyan klub, amely mindig kizárólag a győzelemre játszik" - nyilatkozta honlapunknak Filipe Oliveira a visszavágó előtt.

A 15 órakor kezdődő találkozóról honlapunk élő online közvetítést olvashat!

CÍMKÉK
Filipe Oliveira 2012-2013 Magyar Kupa Zalaegerszegi TE FC - Videoton FC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek