hu en
2013. Január 13. 11:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
EDZŐTÁBOR
"Jól halad Stopira rehabilitációja"

Purger Szilárdot, csapatunk fizioterapeutáját kérdeztük védőnk állapotáról. 

Stopira tavaly október elején szenvedett súlyos sérülést a Sporting elleni hazai mérkőzésünk utolsó percében. Amikor néhány nappal később meglátogattuk a kórházban, még aligha gondolta, hogy január elején már bátran futhat, sőt labdázhat is. Nos a helyzet az, hogy Stopi kivételes erőfeszítései minél gyorsabb gyógyulása érdekében nem maradtak eredmény nélkül. Minderről csapatunk fizioterapeutája, Purger Szilárd nyilatkozott a Vidi TV-nek.

Lejátszáshoz kattintson a videóra!

Az elvégzett munka eredménye napról napra egyre jobban látszódik, bízzunk benne, hogy Stopira hamarosan ismét teljes értékű munkát végezhet. Az biztos, hogy játékosunkon semmi sem múlik.

Szombaton egyébként Joan Carrillo ismét két edzést tartott, valamivel kisebb fizikai terheléssel, a játékosok érezhetően egyre több taktikai elemet gyakorolnak. Vasárnap csak délelőtt van tréning, délután kimenőt kapnak a játékosok - első alkalommal, mióta megérkeztünk Spanyolországba. Honlapunknak többen elárulták, hogy az elmúlt napok nagyon kemény edzései után olyan fáradtak, inkább pihenéssel töltik a szabad délutánt, de azért bizonyára lesznek olyanok is, akik kihasználják a ritka alkalmat, és elutaznak valamelyik közeli városba. Most is résen leszünk, és ha egy kisebb csoport nekivág egy kalandos utazásnak, akkor - akárcsak legutóbb Párizsban tettük - ezúttal is ott leszünk mellettük, hogy a legérdekesebb történésekről beszámolhassunk.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek