hu en
2012. November 28. 16:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
Kelet - Nyugat gála a téli szünet előtt

Pénteken 13 órától Telkiben csap össze az NB II két csoportjának válogatottja. A Puskás Akadémia adja a Nyugati csoport legjobbjainak harmadát.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megmérkőzik egymással az NB II két csoportjának válogatottja, a gálameccset pénteken 13 órától rendezik Telkiben. A Nyugati csoport csapatát Bognár György, a csákváriak vezetőedzője készíti fel, míg a Keleti csoport legjobbjaiból álló együttest Dajka László, a Békéscsaba mestere irányítja majd.

A két csapat legjobbjaiból idén is összeáll a Ness Hungary NB II válogatottja, amely januárban másfél hetes törökországi edzőtáborozáson vesz részt, amely során több nemzetközi mérkőzést is játszik. Ezt a 20 fős csapatot a két szakvezető állítja össze, a gálamérkőzésen mutatott teljesítményeket figyelembe véve.

A Nyugati csoportot félidőben veretlenül, rekordpontszámmal vezető Puskás Akadémia öt mezőnyjátékost és egy kapust ad a 19 fős válogatottba, a teljes névsor a következő:

Horváth Gábor (BKV Előre), Czirjék Zoltán (Puskás Akadémia) - kapusok,

Major Norbert (Ajka), Szöllősi Tamás (Baja), Burucz Barna (Csákvár), Csordás Szabolcs (Csákvár), Lázár Patrik (Gyirmót), Kovács Tamás (Kozármisleny), Margitics Andor (Puskás Akadémia), Kleinheishler László (Puskás Akadémia), Szakály Dénes (Puskás Akadémia), Baracskai Roland (Puskás Akadémia), Farkas Norbert (Puskás Akadémia), Gaál Bálint (Sopron), Kornis Attila (SZTK), Króner Martin (Vác), Izing Martin (Tatabánya), Domokos Bálint (Tatabánya), Vágó Levente (Veszprém) - mezőnyjátékosok.

(Forrás: mlsz.hu)

CÍMKÉK
Szakály Dénes Czirjék Zoltán Baracskai Roland Margitics Andor Farkas Norbert Kleinheisler László
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek