hu en
2012. Október 14. 14:00  -  Gyurina Zsolt   -   Fotó: vidi.hu
GYURCSÓ ÁDÁM:
"Külön öröm a számomra, hogy én is lehetőséget kaptam"

Középpályásunk a 84. percben váltotta Koltai Tamást az észtek elleni vb-selejtezőn. Reméli, hogy szerephez jut majd kedden a törökök ellen is.

A magyar válogatott Hajnal Tamás 47. percben szerzett góljával győzött Észtországban, ezzel három forduló után hat ponttal harmadik a világbajnoki selejtezősorozat D-csoportjában. A tallinni mérkőzés 84. percében, Koltai Tamást váltva lépett pályára Gyurcsó Ádám és több jó megmozdulása is volt.

"Nehéz meccs volt, de amiért mentünk, azt teljesítettük: szerencsére sikerült nyerni, így nem szakadtunk le a még továbbjutást érő második helytől a csoportban. Külön öröm a számomra, hogy az észtek ellen én is lehetőséget kaptam, még ha csak tíz percre is. Igyekeztem jól kihasználni a számomra adatott időt, talán a legemlékezetesebb megmozdulásom az a beadásom lehetett, amit Szalai Ádám fejelt kapura. Érdekes egyébként, hogy nekem úgy tűnt, csak három percre álltam be, olyan gyorsan leperegtek a hátralévő percek. A vasárnap délután már Telkiben talál, a válogatott edzőtáborában, készülünk a törökök elleni keddi, újabb kulcsfontosságú találkozóra. Biztos, hogy nem lesz könnyű. Nálunk ugye Juhász Roland és Dzsudzsák Balázs kipontozódott, sárga lapok miatt nem lehet velünk, ráadásul a törökök legutóbb kikaptak a románoktól odahaza, így biztos, hogy kettőzött akarással vetik majd be magukat ellenünk a küzdelembe. De a mi keretünk is bő, megvannak a megfelelő emberek az eltiltottak helyettesítésére, tehát bízom benne, hogy győzni tudunk. Remélem, hogy nekem is jut majd szerep a keddi válogatott mérkőzésen" - összegzett honlapunknak Gyurcsó Ádám, klubunk játékosa.

 

CÍMKÉK
válogatott Gyurcsó Ádám
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek