hu en
2012. September 13. 13:30  -  Gyurina Zsolt   -   Photo: vidi.hu
KRC GENK - VIDEOTON FC
Már kaphatók a belépők a Genk - Vidi meccsre

Szeptember 18-án 17 óráig Székesfehérváron két helyen is lehet jegyet venni csapatunk jövő csütörtöki, genki Európa Liga csoportmeccsére.

Szeptember 20-án, csütörtökön 21 óra 5 perckor csapatunk megkezdi szereplését az Európa Liga G-csoportjában, a portugál Sporting CP, a belga Genk és a svájci Basel társaságában. Első meccsünkre idegenben, Genkben kerül sor. Azok a szurkolóink, akik szeretnék elkísérni a csapatot a csoportkör nyitómeccsére, mától megvásárolhatják belépőjegyeiket Székesfehérváron.

Az értékesítési időszak szeptember 18-án 17 óráig tart.

A Genk - Vidi találkozóra a teljes árú jegy 4500 forint, a VidiClub-tagoknak 4000 forint. VidiClubos belépőt csak érvényes kártya bemutatásával lehet vásárolni, és ami még fontos, hogy egy kártyával egy kedvezményes jegy váltható.

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy klubunknak a szabályok alapján az értékesítésnél rögzítenie kell a vásárló nevét, címét, útlevél vagy személyiigazolvány-számát. A genki klub tájékoztatása alapján még a mérkőzés napján is lesz lehetőség jegyet venni Genkben, a stadionban.

Értékesítési helyek:

-Vidishop (Hétfőtől - péntekig: 10-17 óráig)

-Premier jegyiroda (Hétfőtől - péntekig: 9-17 óráig, szombaton: 10-12 óráig)

Fehérvár FC - all rights reserved
This site uses cookies to deliver its services to offer you personalized advertisements and to analyze traffic. The usage data may be available to Google. By using this website you consent to the use of cookies. More information