hu en
2012. Szeptember 06. 11:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
KOMJÁTI ANDRÁS:
"Pozitív a fiatalok eddigi teljesítménye"

Komjáti András, a Vidi II vezetőedzője szerint az eddigi eredmények jók, de a szombati Diósd elleni meccs lesz az első nagyobb értékmérő.

A nyitófordulóban elszenvedett vereség óta eltelt két mérkőzésen hét gólt lőtt a Vidi II és mindössze egyet kapott (4-0 és 3-1), hat pontot szerzett, így az NB III Duna csoportjában az ötödik helyen áll. Kíváncsiak voltunk, hogy Komjáti András vezetőedző hogyan értékeli a nyitányt, annál is inkább, mert a szezon előtt azt mondta, az elején előfordulhatnak kisebb hullámvölgyek.

"Az első három fordulóbeli ellenfeleinket vizsgálva korábban azt gondoltam, hogy maximális pontszámmal is lehozhatjuk az elmúlt bajnokikat, az első mérkőzés viszont nem úgy sikerült, ahogy terveztük. A Pénzügyőr ellen sajnos még kiütközött a rutintalanságunk, utána viszont - még ha nem is a legerősebb csapatok ellen léptünk pályára - már alakult a játékunk, reméljük, hogy a továbbiakban is hasonlóan eredményesek leszünk majd. Azok a játékosok, akiknek eddig bizalmat szavaztam, éltek a lehetőséggel, abszolút pozitívnak ítélem meg a fiatalok eddig mutatott teljesítményét. A következő mérkőzésünk a Diósd ellen igazi értékmérő lesz, hiszen szombati ellenfelünk remekül szerepelt a tavalyi évben. Kíváncsian várom, hogy egy jobb képességű csapat ellen mire leszünk képesek. Sajnos nem túl bő a keretünk, néhány sérülés is hátráltatja a közös munkát, de a hét második felétől már remélhetőleg a most még pihenő játékosok többségére is számíthatok és önbizalommal teli játékkal, sikerrel vesszük az újabb akadályt" - mondta a Vidi II mestere honlapunknak.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek