hu en
2012. Július 25. 19:47  -  Wéninger Ákos
PAULO SOUSA:
"Nem vár könnyebb meccs a Slovanra, mint egy hete"

A két csapat edzője este a Sóstói Stadionban tartott sajtótájékoztatót.

- Először is gratulálok a DVSC-nek a tegnapi BL-meccsük eredményéhez és a továbbjutáshoz. A magyar foci szempontjából ez egy nagyon fontos eredmény. A mi mérkőzésünkkel kapcsolatban már az elején is említettem, hogy a lehető legnehezebb ellenfelet kaptuk a csoportból. A 180 perces párharc első 90 percén vagyunk túl. Bízom benne, hogy holnap is sikerül minimum olyan jó teljesítményt nyújtanunk, mint egy hete Pozsonyban. Az első meccs után a Slovan játékosai azt nyilatkozták, hogy egy magyar csapat ellen mindenképp ki kell harcolniuk a továbbjutást. A célunk az, hogy minél jobban megnehezítsük a dolgukat, sőt olyan eredményt érjünk el, amely a továbbjutásunkat eredményezi. Ők könnyebb meccsre számítanak, mint amilyen egy hete a pozsonyi meccs volt. A Sóstói Stadionban hihetetlen hangulat lesz, ami mindenképp nehezíteni fogja a Slovan dolgát, emellett pedig agresszív játékra számítok a szlovákoktól. Nagyon fognak hajtani, miután a vezetőedzőjük a héten több játékost is megbüntetett. Ennek ellenére a mi célunk nem is lehet más, mint az, hogy olyan eredményt érjünk el, amivel továbbjutunk a következő selejtező körbe . - nyilatkozta Paulo Sousa.

Néhány perccel később a vendégek edzője, Vladimír Weiss tartott sajtótájékoztatót, a vendégek mestere jóval szűkszavúbban nyilatkozott:

- Nagyon örülünk, hogy itt lehetünk Székesfehérváron. Az egész csapat várja már a holnapi meccset. Továbbra is úgy gondolom, hogy 50-50 % esélye van mindkét csapatnak arra, hogy kiharcolja a továbbjutást. Mindenképp nyerni érkeztünk Magyarországra. - nyilatkozta Vladimír Weiss.

CÍMKÉK
Paulo Sousa 2012-2013 UEFA Európa Liga Videoton FC - ŠK Slovan Bratislava
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek