hu en
2012. Július 17. 09:30  -  Wéninger Ákos
PUSKÁS AKADÉMIA FC
Kihirdette az NB II-es csapat keretét Benczés Miklós

A tavalyi csapatból hat játékos biztos, hogy távozik, rutinos, korábban az NB I-ben is szereplő labdarúgók viszont még érkezhetnek.

A hétfő délutáni edzés, ahogy azt korábban Benczés Miklós már megígérte, keretszűkítéssel kezdődött. Már a múlt héten eldőlt, hogy Nikolics testvére, Vukan nem lesz a Puskás Akadémia FC játékosa. Korábban távozott az NB II-es csapattól az előző szezon gólkirálya, Máté János is, ő a Ferencvárosban folytatja pályafutását. Szintén távozott a Puskás Akadémia csapatától Macsicza Dávid is, ő az Egyesült Államokba igazolt. (Vele csütörtökön hosszabb interjút olvashatnak honlapunkon).
A hétfő délutáni keretszűkítésen eldőlt, hogy a továbbiakban nem lesz az NB II-es csapat tagja Babos Barna, Király Patrik, Jankovics Zsolt és Varga Tamás.

Jelen állás szerint tehát az alábbi játékosok alkotják Benczés Miklós csapatának a keretét:
Kapusok: Sándor László, Gábor Péter
Mezőnyjátékosok: Margitics Andor, Vaszicsku Gergő, Papucsek Barna, Farkas Norbert, Papp Szilárd, Szeleczki Alex, Papp Máté, Kleinheisler László, Orbán Gáspár, Jeff Silva, Elek Ákos, Polonkai Attila, Szakály Dénes, Balog Gergő, Baracskai Roland, Elek Bence, Károly Bálint, Gajdos Zsolt, Molnár Tibor, Soós János

Fontos megemlítenünk, hogy ez még nem a végleges keret, néhány változás lehetséges, lehetnek távozók és érkezők is. Benczés Miklós elárulta honlapunknak, hogy mindenképp szeretne még egy-két rutinosabb játékost leigazolni, vannak is kiszemeltjei, de neveket egyelőre nem említett.

A Puskás Akadémia FC az első felkészülési mérkőzését szerdán délután játssza Felcsúton a Békéscsaba ellen.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek