hu en
2012. Június 15. 10:00  -  Wéninger Ákos
"Néha igazságtalan játék a foci"

U15-ös csapatunk hiába tett többet a győzelemért, nem sikerült itthon tartania a 3 pontot. Az U13-asok viszont nyertek a ZTE ellen.

Videoton FC U13 – ZTE FC U13 2-1 (1-0)
Jó és nyílt mérkőzést játszott csapatunk a tabella hetedik helyén álló zalaiak ellen, és már a 6. percben megszereztük a vezetést. Varga Balázs mintegy húsz méterről, egy átlövéssel lepte meg a vendégek hálóőrét. Majd az egerszegiek a második játékrész elején kiegyenlítettek Fülöp Soma góljával, de ez nem szegte csapatunk kedvét, és mindent egy lapra feltéve rohamozták Török Márk kapuját. Ennek meg is lett az eredménye, a 67. percben Varga beindult mélységből, majd kiugratta Hussein Ramit, aki közelről passzolt a zalai kapuba.

Nézze meg a mérkőzés jegyzőkönyvét!

     
  Oláh Attila értékelése: Jó mérkőzést játszottunk az utolsó hazai találkozónkon egy jó csapat ellen. A hajrában többet tettünk a győzelemért, megérdemelten nyertünk. A csapat egységesen dolgozott, de azért külön kiemelném Varga Balázs teljesítményét, aki egy góllal és gólpasszal a mezőny legjobbja volt. Az elmúlt szezonhoz képest nagy fejlődésen ment át a csapat, csak gratulálni tudok ehhez mindenkinek. Átmentünk a vizsgán, megértünk a nagypályára!
 
 
     


Videoton FC U15 – ZTE FC U15 1-2 (0-1)
A két csapat tabellán elfoglalt helye alapján kis túlzással rangadónak is nevezhettük ezt az összecsapást. Az első félidő 36. percében a vendégek jutottak előnyhöz, Szabó Bálint egy oldalról elvégzett szabadrúgás után fejjel vette be Papp András kapuját, majd az 50. perc újabb vendéggólt hozott egy védelmi megingást követően. Ezután folyamatos nyomás alatt tartottuk a ZTE kapuját, és a találkozó hajrájában csapatunk szépíteni tudott. Egy egyéni akció végén Vajda Viktor kapott egy jó kiugratást, és góllal fejezte be a támadást, hét méterről, jobb lábbal gurított a hálóba a kifutó kapus mellett.

Nézze meg a mérkőzés jegyzőkönyvét!

     
  Poór András értékelése: „A foci az ilyen igazságtalan, néha nem az a csapat nyer, amely többet tesz a győzelemért. Nagyon jól játszottunk ismét, az egész mérkőzésen többet birtokoltuk a labdát, jóformán végig a zalaiak térfelén folyt a játék, sok helyzetet dolgoztunk ki, de nem volt, aki gól rúgjon.”  
     

CÍMKÉK
2011-2012 U15 I. Osztály Videoton FC U15 - ZTE Akadémia U15
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek