hu en
2012. Június 14. 14:21  -  Wéninger Ákos
Két meccsen 4 pontot szereztünk Jászberényben

U12-es csapatunk magabiztosan nyert, U14-es együttesünk pedig 1-1-es döntetlent játszott a Jászberény otthonában.

Jászberényi SE U12 - Videoton FC U12 0-2 (0-2)
Nagyon nagy melegben, de remek körülmények között, a jászberényi stadionban rendezték meg az összecsapást, ahol a mi csapatunknál idősebb gárda ellen kellett játszanunk. Már az első percekben lendületesen próbált bennünket beszorítani a vendéglátó együttes, de tíz perc eltelte után már mi is hozzászoktunk a körülményekhez, és innentől már átvettük az irányítást. Előbb Kovács Levente a 15. percben egy szépen kidolgozott helyzetből, egy jobboldali beadást passzolt be a kapus mellett, öt perccel később egy mélységi indítás után futotta le a védőjét, és a kimozduló Bajor Norbert mellett lőtt a hosszú sarokba. Küzdelmes volt a mérkőzés, a középpályán nagyon sok párharccal tarkítva, amelyekben szintén jól helytálltunk.

Nézze meg a mérkőzés jegyzőkönyvét!

     
  Tóth József értékelése: Igazi csapatmunka volt, megérdemelt a sikerünk! Az utóbbi mérkőzéseken már jellemző volt ránk, hogy nagyon komoly tartással játszunk, és a védőjátékunk hétről-hétre jól működik. Akármennyire is próbálkozott ezúttal az ellenfél változtatni a felállásán és a játékán, nem sikerült a tervük, és értékes győzelmet arattunk az utolsó idegenbeli meccsünkön.  
     


Jászberényi SE U15 - Videoton FC U14 1-1 (1-0)
Legutóbb Fehérváron sima négy-nullás győzelmet arattunk, így ennek tudatában egyáltalán nem számítottunk nehéz mérkőzésre a tabella tizenharmadik helyén álló csapat ellen. Nem így történt, ugyanis az első félidőben nyújtott játékunk enyhén szólva kívánnivalót hagyott maga után. Nem voltak pontosak a passzok, a labda járatása is lassú volt, megkönnyítve ezzel a vendéglátók dolgát. Jóformán semmit nem tudott az elképzeltekből megvalósítani a társaság, többek között azért, mert nem mozogtak eleget. Ráadásul a 40. percben a védelmünk összehozott egy tizenegyest, amelyet a hazaiak értékesítettek. Jót tett a szünet – több cserével is frissített Müller Csaba –, ezután már beindult a csapat. A 68. percben Lencsés Balázs fejelt kapura egy beadást, ezt még hárítani tudta a hazaiak kapusa, de a kipattanóra Szabó Bence jól érkezett, és belőtte. Ezen kívül még több lehetőségünk is volt, de a végeredményen meglátszott, hogy egy félidőnyi előnyt adtunk ellenfelünknek.

Nézze meg a mérkőzés jegyzőkönyvét!

     
  Müller Csaba értékelése: „A félidőben nagyon megszidtuk a csapatot, és utána sem gratuláltunk nekik. Egy szerényebb képességű hazai csapat ellen biztosan kellett volna nyernünk. Nem is az eredmény miatt vagyok igazán csalódott, hanem az első félidőben nyújtott játék miatt. A játékosok hozzáállása nagyon nem tetszett, többen túlságosan lazán vették ezt a mérkőzést, azt hitték, hogy a hazai nagyarányú győzelem után itt sem lesz másként.”  
     

CÍMKÉK
2011-2012 U15 II. Osztály Közép Csoport Jászberényi SE U15 - Videoton FC U14
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek