hu en
2012. Április 19. 15:00  -  Acsai N. Ferenc
Szeszélyes Győr II látogat Felcsútra

A Győr II két mérkőzést nyert meg a tavaszi kilencből, az egyiket épp az elmúlt fordulóban.

     
  A Győr II meglehetősen változatos összeállításokban lép pályára tavasszal, két fordulóval ezelőtt öten is játszottak az első csapatból, míg egy héttel korábban három ifistát avattak.  
     

Az NB II-ben 23 forduló után a 12. helyen áll a Győr második csapata (hat ponttal mögöttünk), hat győzelemmel, hat döntetlennel és tizenegy vereséggel. Legutóbb hazai pályán, a táblázaton utolsó Budaörsöt verték 1-0-ra Nyitrai góljával. Sándor István csapata hiába alakított ki több helyzetet mint ellenfele, a végén Molnár Péter remek védései is kellettek a sikerhez, számolt be az Győr hivatalos honlapja. Ez volt az ETO II második győzelme tavasszal, március végén a Fradit verték ugyancsak otthon, azon kívül háromszor kikaptak, kétszer döntetlent játszottak. A legutóbbi mérkőzésen négy játékos kapott lehetőséget az első keretből, Takács, Stanisic, Windecker és Pilibaitis, mindannyian végig a pályán voltak.

     
                   Képünk a Videoton-PA - Győr kupameccsen készült, a zöld-fehérek első csapata akkor nyert.  
     

Az őszi szezonban a 9. fordulóban találkoztunk Győrben, és 3-2-re nyertünk, Babos Barna kettő illetve Máté János egy góljával.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek