hu en
2012. Április 02. 19:00  -  Wéninger Ákos
Ligakupa és zöld-fehér hétvége

Szerdán délután a Pápa látogat Székesfehérvárra, hétvégén pedig két zöld-fehér rangadó vár ránk.

Ligakupa elődöntő, visszavágó
Videoton FC - Lombard Pápa szerda, 15.30 óra (TV: Sport2) 

A Ligakupa döntőjébe jutás a tét a pápai csapat ellen. Egy hete az első mérkőzésen Perics kétszer vette be a Pápa kapuját, majd adott egy gólpasszt Torghellének, így magabiztos, háromgólos előnnyel várhatjuk a szerdai visszavágót. Talán nem tévedünk nagyot, ha úgy gondoljuk, hogy olyan labdarúgók kapnak majd lehetőséget, akik eddig kevesebb időt töltöttek a pályán. Ez pedig akár egy remek mérkőzést is eredményezhet, hiszen itt a lehetőség, hogy ők is bizonyítsanak, hogy lehet velük is számolni.

OTP Bank Liga, NB I 23. forduló Mérkőzés TV
2012. április 6. (péntek) 18 óra Győri ETO - Kaposvár SportM
2012. április 7. (szombat) 15 óra DVSC - Siófok Sport1
2012. április 7. (szombat) 17.30 Vasas - Kecskemét Sport1
2012. április 7. (szombat) 18 óra DVTK - Paks -
2012. április 7. (szombat) 18 óra Pécs - Újpest -
2012. április 7. (szombat) 18 óra Haladás - Videoton FC -
2012. április 8. (vasárnap) 16 óra Bp. Honvéd - Pápa M1
2012. április 8. (vasárnap) 18 óra ZTE - FTC Sport2


OTP Bank Liga, 23. forduló
Szombathelyi Haladás - Videoton FC szombat, 18 óra

A pécsi idegenbeli találkozónk után a tavaszi szezonban a második (és egyben utolsó) olyan bajnokink következik, melyet egyik TV sem közvetít élőben. A tabellára pillantva azt láthatjuk, hogy a két csapatot 18 pont és hat hely választja el egymástól, ettől függetlenül korántsem beszélhetünk könnyű mérkőzésről. Egyrészt a Haladás egy nagyon masszív együttes, ezt ősszel három alkalommal is megtapasztalhattuk. A bajnokságban egy, a 91. percben szerzett Vaskó-góllal sikerült hazai pályán legyőznünk a szombathelyi együttest, majd nem sokkal később a Magyar Kupában találkoztunk újra velük. Hazai pályán ezúttal is 1-0-ra nyertünk (a gólt az azóta Újpestre szerződött Vasziljevics szerezte), a visszavágón pedig nem született gól. És ha mindez nem volna elég, íme még egy érv amellett, hogy igen is nehéz meccs vár ránk: a Haladás az elmúlt 7 fordulóban nem talált legyőzőre, legutóbb a DVSC tudott ellenük nyerni 1-0-ra. Azóta két győzelem mellett öt döntetlen szerepel a csapat neve mellett. Legutóbb hazai pályán a Ferencvárost verték meg Keneseiék 2-1-re.
A mérkőzésről természetesen online közvetítést adunk, valamint vasárnap egy hosszabb összefoglalót is láthatnak szurkolóink.
 

NESS Hungary NB II., 22. forduló
  Videoton-PA - Ferencváros II vasárnap, 18 óra

NB II-es rangadó a javából! A vendég zöld-fehérek csupán 1 ponttal gyűjtöttek eddig többet a bajnokságban, mint Hartyáni Gábor legénysége. Ősszel egy emlékezetes találkozón 5-3-ra nyertek a fővárosiak, Máté mesterhármasa sajnos kevés volt a pontszerzéshez. Csapatunk számára itt a visszavágás lehetősége, ráadásul győzelem esetén a két együttes helyet cserélne a tabellán.
A mérkőzésről online közvetítést olvashatnak vasárnap 17.30-tól.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek