hu en
2012. Március 29. 13:50  -  Acsai N. Ferenc
Rendhagyó mezszépségverseny a Harmadik Félidőben

A Sport2 futballshow-ja összegyűjti az OTP Bank Liga 16 csapatának mezeit, és a szurkolókkal közösen dönti majd el kié a legszebb.

Április elsejétől újabb megmérettetésen bizonyíthatnak a labdarúgó első osztály klubjai. A Sport2 Harmadik Félidő című futballshow-ja öt héten át keresi a bajnokság legszebb mezét, legdivatosabb szerelésbe bújtatott csapatát. A csapatok dresszéről Herczeg Zoltán, ismert stylist és divattervező mondja majd el őszintén véleményét a Harmadik Félidőben. Azt már előre elárulta, hogy az anyagok minősége kifogástalan, de kritikusan szemlézi majd a felszerelést.

Bár a csapatok szurkolói minden bizonnyal Lipcsei Bettát és Takács Ritát, a műsor két hölgy műsorvezetőjét is szívesen látnák kedvenc klubjuk színeiben, erre most nem kerül sor, de Lipcsei Betta kereste meg a legszebb modelleket, akik között több olyan hölgy is van, aki vagy vérbeli szurkolója az általa viselt mezben játszó csapatnak, vagy éppenséggel nem kizárólag a klubért dobog a szíve, hanem valamelyik játékosért is. 

A Harmadik Félidő nézőinek öt hete lesz eldönteni, hogy a legszebb hölgyre, vagy a kedvenc mezre szavazzanak inkább. Négy hétig zajlik majd a selejtező, ahol a szurkolók négy darab négyes csoportból választhatják ki a döntősöket, akik a végén ismét összecsapnak. A szavazatokat az április elsejei Harmadik Félidőtől várják a Sport TV Facebook oldalán.  

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek