hu en
2011. Október 13. 00:51  -  Wéninger Ákos
Rendhagyó tesióra a Tóvárosi Általános Iskolában

Nagy Dani visszatért általános iskolájába, és Tujvellel közösen egy remek testnevelés órát tartottak.

Rendhagyó testnevelés óra programsorozatunk a szerdai napon a Tóvárosi Általános Iskolában folytatódott. Fodor Tamás testnevelő tanár vezényletével Nagy Dani és Tomas Tujvel a már megszokott kötetlen beszélgetéssel kezdték meg az órát. Közel 100 diák - akik közül többen is utánpótlás bázisunkat erősítik - figyelte őket érdeklődve majd egy-egy kérdést is feltehettek.

Az elméleti részt a gyakorlat váltotta, a gyerekek a büntetőpontról kapura lőhettek a Vidi kapusának, és együtt dekázhattak Nagy Danival.

Az önként jelentkezők nagyon lelkesek voltak, sőt olyanok is akadtak, akik kétszer is megpróbálkoztak gólt rúgni. Az ajándék természetesen ezúttal sem maradt el, hiszen Vidis karkötőket osztottunk szét a tanulók között. Játékosaink Vidis órarendet és csapatfotót is dedikáltak, majd Nagy Dani adta át Fodor Tamásnak a Videoton bajnoki mezét, melyet Daniék aláírásukkal is elláttak.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek