FEHERVARFC.HU Teljes verzióra váltás
Hírek / Archívum
2011. Október 02. Vasárnap, 07:40 - fehervarfc.hu / Németh Zoltán
Az akadémisták nyerték a házi rangadókat

A Videoton FC-Puskás A. U17 és U19 egy gólos különbséggel nyert a Sóstón készülő korosztályaink ellen.

Videoton FC-Puskás Akadémia U19 - Videoton FC-Felcsút U19 1-0 (1-0)
Igazi rangadó várt a két csapatra, hiszen a tabellán azonos pontszámmal álltak a találkozó előtt, mindössze a rúgott gólok tekintetében volt jobb pozícióban a Puskás Akadémia gárdája. Nehéz mérkőzést várt Varga Károly együttsére, ugyanis a fehérváriak több idegenbeli skalppal érkeztek Felcsútra. Legyőzték a Pécs, illetve a ZTE csapatait is. Többen nem állhattak a vezetőedző rendelkezésére, így a sérült Sípos Krisztián, Markos Kristóf, valamint az NB II-es csapattal készülő Király Patrik. Visszatért viszont kétmeccses eltiltása után Galambos Ádám. A Vidinél Hosszú Péter számára ismerős falak közé érkezett, mivel a játékos innen került a Vidihez. A találkozó egyetlen találta a 23. percben Tóth Tibor nevéhez fűződik.

Varga Károly, a Videoton FC-Puskás Akadémia U19 edzője: Sokat tettünk a három pontért, így nem érdemtelenül szereztük meg.
Disztl László, a Videoton FC utánpótlás-szakág vezetője: Nagyon jól játszott a csapat, több helyzete volt, mint az Akadémiának, ráadásul egy jogos büntetőt is számon kérhetnek Antal Szabolcs játékvezetőn. A csapat hozzáállására, és küzdőszellemére nem lehetett panasz, többet érdemeltek volna, főleg akkor, ha kihasználják a lehetőségeiket. Nagyszerű, hajtós, színvonalas mérkőzés volt, ahol jól küzdött a csapat.

A találkozó jegyzőkönyvét itt tekinthetik meg.

Videoton FC-Puskás Akadémia U17 - Videoton FC-Felcsút U17 2-1 (1-0)
Az első negyedóra végén vezetést szerzett az Akadémia Vallejos Dominiqe találatával, majd ezt rögtön a szünet után növelni tudta Mózner János csapata. A 74. percben Dobsa Gergőt kezezésért, kiállította Besnyő Márton játékvezető, ezt, az emberfórt pedig két perc múlva Sejben Viktor ki tudta használni. Több helyzete volt ezután a Vidinek, de Sejben a döntő pillanatokban kétszer is hibázott.

Mózner János, a Videoton FC-Puskás Akadémia U17 edzője: Egy magabiztos győzelmet majdnem sikerült elszúrni. Úgy tűnt, hogy fölényben vagyunk, ám a további gólok elmaradtak, ráadásul a mi hibáinkból az ellenfélnek lettek helyzetei. A második félidőben is uraltuk a játékot egészen addig, amíg egy olyan kiállítást kaptunk, amelyet nem biztos, hogy mindenhol befújnának. A földön fekvő játékosom kezéhez ért a labda, ezért a második sárga lappal kiállította a bíró. Ez megváltoztatta a játék képet, hozzá kell tennem, hogy tíz egészséges játékossal álltunk fel, és olyanokat kellett pályára küldenem, akik nem tudtak száz százalékosan teljesíteni. A három ponttal természetesen elégedett vagyok.
Vajda Gusztáv, a Videoton FC-Felcsút U17 edzője: Több volt a meccsben, benne volt az egyenlítés is a csapatban. Megilletődötten kezdtük a mérkőzést, melyet az Akadémia profi módon ki is használt. Utána azonban mi kerültünk fölénybe, megfordíthattuk volna az állást, de Sejben Viktor elpuskázta a lehetőségeit, nem is egyet. 0-1-el fordultunk, sajnos utána rosszul kezdtünk, egy labdavesztésünket rögtön megbüntette az ellenfél, de az egyenlítésünket követően akár a vezetés, és a győzelem is benne volt a csapat játékában. Nem vagyok csalódott, mert a játékkal, és a hozzáállással is meg voltam elégedve, sajnos ilyen a futball. Nem mindig az a csapat nyer, amelyik a több helyzetet dolgozza ki. Gratulálok a kollégámnak a győzelemhez, de véleményem szerint a döntetlen reálisabb lett volna.

A találkozó jegyzőkönyvét itt tekinthetik meg.

Videoton FC U15 - Puskás Akadémia U15 1-2 (1-1)
A két csapat a héten egyszer már a NIKE Premier Kupa sorozatában már találkozott egymással, és akkor is az Akadémia gárdája bizonyult jobbnak, igaz nagyobb különbségű győzelmével (4-1). A 3. percben egy egyéni hibából sikerült az ellenfélnek vezetéshez jutnia, egy oldalsó szabadrúgásnál Nyári Bence rosszul helyezkedett, és a hosszú oldalon érkező játékos felcsúti Sallai Roland ezt ki is használta. Ezután kiegyenlítetté vált a játék, szinte egyenlő erők küzdelme folyt végig. Egy jó indítás után Fodor Márton egyenlített, majd a 65. percben egy kapu előtti keveredésből a felcsútiaknak sikerült megszerezni a győzelmet jelentő gólt.

Poór András, a Videoton FC U15 edzője: Ahhoz képest, hogy a héten nagyobb gólarányú vereséggel zártunk ellenük, óriási változás történt a csapat játékában. Itt most abszolút kiegyenlített erők küzdelme volt, a látottak alapján a döntetlen reálisabb lett volna, de a mutatott játékkal nem vagyok elégedetlen.

A találkozó jegyzőkönyvét itt tekinthetik meg.

Videoton FC U13 - Puskás Akadémia U13 1-2 (0-1)
Gyengén, és bátortalanul kezdett a csapat, így nem lehetett azon csodálkozni, hogy a 7. percben vezetéshez jutottak a vendégek Szabó Máté találatával. Ez az előny első félidő alapján teljesen megérdemelt volt, viszont a szünet után már egy más felfogású csapat lépett pályára. Teljesen egyenrangú ellenfelei lettek az Akadémiának, ennek meg is lett a jutalma, mivel az 53. percben Reicheld Alex egyenlíteni tudott. Majd, amikor már úgy tűnt, hogy a csapatok megelégedtek volna az egy ponttal, akkor az asszisztens olyan büntető megítélésénél jelzett, amelyet nem szoktak megadni. A 11-est Tímári Norman értékesítette, bár az igazsághoz tartozik, hogy kapott a Vidi is egy büntetőt – amely szintén nem volt 11-es, de megadták, de ezt kapufára lőtték.

Oláh Attila, a Videoton FC U13 edzője: Ezek az események a mérkőzés hajrájában történtek, és ilyenkor joggal keserű az ember szájíze. A döntetlen sokkal reálisabb lett volna a játék képe alapján, ám meccs a lefújásig tart…

A találkozó jegyzőkönyvét itt tekinthetik meg.

Kapcsolódó cikkek
Elkezdődött a szezon az utánpótlásnál is
2017. Július 12.
Kiütéssel győztek U17-eseink – utánpótlás hírek
2016. Szeptember 05.
Továbbjutás a Nike Kupán
2011. Szeptember 30.
Gyarapodott a Vidi-család!
2011. Szeptember 29.
Csütörtökön Nike Kupa Sóstón
2011. Szeptember 28.
Továbbra is hibátlanul
2011. Szeptember 27.
A kevesebb néha több
2011. Szeptember 25.
Vissza Fel
A fehervarfc.hu sütiket használ. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához. További részletek