hu en
2011. Július 17. 20:45  -  Wéninger Ákos
Tornagyőztes a Videoton Puskás-Akadémia

Vasárnap Monoron vett részt egy 4 csapatos mini-tornán NB II-es csapatunk, melyet magabiztosan nyert meg.

Hartyáni Gábor csapata esélyesként lépett pályára Monoron, ahol a házigazda NB III-as Monori SE a 110. születésnapját ünnepelte ezzel a mini-tornával, melyen részt vett az Újpest II és a BKV is. A mérkőzések 2x25 percesek voltak.
 

     
 

Eredmények:

Videoton Puskás-Akadémia - Újpest II 2-1
Gólszerzőink: Baracskai, Papucsek

Monori SE - BKV 0-0
Tizenegyesekkel: 3-1

Harmadik helyért:
Újpest II - BKV 2-1

Döntő:
Monori SE - Videoton Puskás-Akadémia 0-2
Gólszerzőink: Máté, Baracskai

 

 
     

Hartyáni Gábor:
"Kicsit még korai volt nekünk ez a torna, hiszen csupán másfél hete kezdtük el a felkészülést, azonban örömmel fogadtuk el a Monori SE meghívását. Az első meccsen, az Újpest II ellen meglepően bátran és jól játszottunk. Végig hatalmas fölényben futballoztunk. A döntőben a hazai csapat ellen már sokkal nehezebb mérkőzést játszottunk, azonban végül ezt a találkozót is sikerült megnyernünk. Természetesen örülünk a tornagyőzelemnek, de még nagyon sok munka vár ránk, amit becsülettel el is fogunk végezni a szezon kezdetéig."

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek