hu en
2011. Június 08. 17:01
Zárt kapuk mögött kezdi a felkészülést a Vidi

Magyarország bajnokcsapata csütörtökön reggel kezdi meg a felkészülést az új szezonra, illetve a Bajnokok Ligája selejtezőire.

Játékosaink reggel találkoznak először Paulo Sousával, az új vezetőedzővel, majd el is kezdik a közös munkát.

Klubunk nyomatékosan felhívja a média, illetve szurkolóink figyelmét, hogy a csapat csütörtöki, illetve pénteki programja nem nyilvános.

Ezzel együtt, már most tájékoztatjuk a médiát, hogy a Videoton FC szombaton, reggel háromnegyed tízkor, sajtónyilvános edzést tart Felcsúton, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia területén található technikai centrumban.

Klubunk már a csütörtöki, „első munkanapon” is igyekszik gondoskodni arról, hogy a különböző médiumok friss, jó minőségű képekkel illusztrálhassák anyagaikat. Honlapunkon, a napi hírekhez nagyfelbontású képeket töltünk fel, ezek – a forrás feltüntetésével – szabadon felhasználhatók.

Megértésüket köszönjük!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek