hu en
2011. Május 23. 16:00  -  Wéninger Ákos
A Videotonról írtak az újságok Brazíliától Ausztráliáig

Óriási nemzetközi sajtóvisszhangja volt a május 15-i bejelentésünknek, mely szerint Dr. Mezey Györgyöt Paulo Sousa váltja a kispadon.

     
   
     

Abban semmi különleges nincs, hogy a portugál lapok - szinte kivétel nélkül - címlapon hozták le a hírt, sőt még a portugál híradó is beszámolt Sousa érkezéséről.
Ez legalább annyira természetes, mint az, hogy Sousa és a Videoton az összes magyar hírportálon kiemelt szerepet kapott és vélhetően még napokig vezető téma is lesz a hazai sajtóban.
Ennél érdekesebb számunkra az, hogy a világ számos országában beszámoltak arról, hogy a magyar bajnok edzője lesz a korábbi kétszeres BL-győztes Paulo Sousa.
Alábbi összeállításunk természetesen a teljesség igénye nélkül készült, csupán szemezgettünk abból a több száz vagy akár több ezer cikkből, mely a Videotonról és Paulo Sousaról szól.

 

Paulo Sousa - Videoton hírek a nagyvilágból
Hollandia - voetbalzone Bulgária - Blitz

Anglia - SKY SPORTS

Franciaország - lequipe Oroszország - gazeta.ru

Brazília - br.oleole.com


Spanyolország - esfutbol

 

India - The Times of India Ausztrália - au.news
Olaszország - tuttojuve   Lengyelország - sports.pl

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek