hu en
2011. Május 04. 19:31
Így látták az edzők a Videoton-Kaposvár MK visszavágót

Sisa Tibor együttese őszinte játékot próbált játszani. Vezetőedzőnk úgy látta, a Kaposvár feladta a mérkőzést, de ez nem kisebbíti csapatunk erényét.

dr. Mezey György: "Úgy láttam, hogy a Kaposvár egy kicsit feladta, ezért a vártnál könnyebb dolgunk volt. Megértem őket, hiszen a hétvégén következő, Debrecen elleni bajnoki számukra kulcskérdés, szerintem simán dobogóra kerülhetnek, ha győznek. Valószínüleg már inkább arra a mérkőzésre koncentráltak. Nem csökkenti ez viszont csapatunk erényeit, a játékosok könnyed gólokat szereztek, örömteli az is, hogy Szakály végig tudta játszani a találkozót. Üröm az örömben, hogy Nagy Dani ismét combizom fájdalmakra panaszkodott a meccs végén, úgyhogy lassan a fiatal, feltörekvő tehetségre, Gyurcsó Ádámra kerül a sor. Nincs ugyan könnyű dolga, mert Gosztonyi remek formában van. A döntőre is tisztességgel felkészülünk, nem hiszem, hogy gondot okoz majd a Kecskemét legyőzése."

Sisa Tibor: "Annak idején, amikor az elődöntő párosításainak sorsolását tartották, mindenki szerette volna elkerülni a Videotont, amelyről tudvalévő, hogy jelenleg az ország legjobb csapata. Tudtuk, nem lesz könnyű dolgunk ma, főleg, hogy egygólos hátránnyal érkeztünk Székesfehérvárra. Próbáltunk őszinte játékot játszani, de a két korai gól eldöntötte a meccset, amelyet nehéz lett volna megfordítani. Jó lett volna ezeket elkerülni, de a hazaiak minden hibánkra lecsaptak - talán kétszer lőttek kapura, s máris két góllal vezettek. Megérdemelten jutottak tovább, gratulálok nekik!"

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek