hu en
2011. Május 03. 15:18
Szakály a Kaposvár elleni keretben!

A Zalaegerszeg meccs óta vasárnap, az NB II-ben játszott először, s bekerült a Kaposvár elleni MK visszavágó keretébe is.

     
   
  A Veszprém ellen már játszott szombaton.  
     

Szombaton a Veszprém elleni mérkőzésen ismét pályára léphetett Szakály Dénes, aki még a Zalaegerszeg elleni bajnokin sérült meg. Szerencsére másfél hét után már újrakezdhette az edzéseket, majd 57 perc erejéig már a hétvégén beszállt a játékba. "Elsősorban az erőnlétemet szerettem volna némileg helyrehozni, de azért úgy játszottam, hogy ne sérüljek meg ismét", mondta honlapunk kérdésére a középpályás. "Nagyon örülök annak, hogy a Kaposvár elleni Magyar Kupa visszavágón már keretbe is kerülhettem, igaz, ebben az is benne van, hogy Sándort még mindig pihenteti a Mester, míg Farkas az előző meccsen történt kiállítása miatt nem játszhat. Az, hogy esetleg a kezdőcsapatba is beférek-e, még elválik. Nagy lépést tettünk Kaposváron a továbbjutás felé az 1-0-s győzelmünkkel, és szerintem holnap döntőbe is lépünk. Hazai pályán utoljára a Honvéd ellen kaptunk ki még tavaly októberben, nem hinném, hogy holnap lenne a következő itthoni vereségünk... Egyébként is, itthon más taktikával játszunk majd, Sóstón mindenki győzelmet vár tőlünk és mi is magunktól!"

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek