hu en
2011. Április 26. 15:30  -  Wéninger Ákos
Paks-Vidi: Gellei izgalmas mérkőzést vár

A Puskás Akadémia szakmai igazgatója szerint - aki korábban a Paks együttesének a vezetőedzője is volt -  a mai rangadó 1-1-es döntetlenre végződik.

Kevés ember van jelenleg a magyar labdarúgásban, aki jobban ismerné a Paks és a Videoton együttesét, mint Gellei Imre. Milyen mérkőzésre számít a kedd esti rangadón?
A Vidi az egyetlen olyan csapat jelenleg a magyar bajnokságban, amelyik idegenben is bárhol esélyesként lép pályára. A Paks azonban - főleg hazai pályán - nagyon masszív, egységes csapat benyomását kelti, és ez a tabellán elfoglalt helyezésükben is megmutatkozik. Biztos vagyok benne, hogy a paksi csapat nagyon fog küzdeni azért, hogy pontot vagy pontokat raboljon a Viditől, hiszen ők még óriási csatában vannak azért, hogy olyan helyen végezzenek a szezon végén, mely a nemzetközi kupaszerepléshez szükséges. A Vidi viszont szeretné már a héten megnyerni a bajnoki címet. Ezért izgalmas, küzdelmes összecsapásra számítok, hiszen egyik csapat sem állhat be védekezni, mindkét csapat a győzelemre fog játszani. Úgy érzem igazságos döntetlen születik majd, ha tippelni kellene azt mondanám, hogy 1-1 lesz az eredmény.

Ön elég jól ismeri a paksi csapatot, hiszen a keret nagy részével Ön is dolgozott korábban együtt Pakson. Mit gondol, ebben a bajnokságban nagy meglepetés a paksiak dobogós helyezése?
Úgy gondolom a paksiak jó szereplése egyáltalán nem meglepő, annak ellenére sem, hogy a csapatban csak magyar játékosok szerepelnek. Én már tavaly is a dobogóra vártam a Paksot, idén nagyon úgy néz ki, hogy sikerülni fog nekik.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek