hu en
2011. Április 14. 15:00
Szakály a jövő héten talán már edzhet

Ha minden rendben megy, középpályásunk már pályán lehet a Kecskemét elleni bajnokin.

     
   
  A rögzítő gipsz helyett egy könnyebb "cipőt" kapott.  
     

Mint arról honlapunk a Zalaegerszeg elleni mérkőzést követően beszámolt, Szakály Dénes szerencsésen megúszta a Kovács Gergővel történt ütközését. Nos, Dénes állapota szépen javul, néhány nappal az esetet követően levették a lábáról a rögzítő gipszet, s a további vizsgálatok alátámasztották a kórházi diagnózist, vagyis a részleges bokaszalag szakadást.

"Meglepetést okozott viszont, hogy a részleges szakadáson felül a hőtérképes vizsgálat azt is kimutatta, a sarokcsontom nincs jó helyen, kissé hátra van csúszva, így most azt is helyrerakták. Rendesen leizzadtam azalatt a húsz másodperc alatt... Nyilván, egyelőre nem edzhetek a többiekkel, csak a konditerembe járok le, viszont azzal bíztatnak, hogy Húsvét után akár már bajnokin is pályára léphetek. Ha megfelelő ütemben javul a lábam, a jövő héten visszatérhetek a normális kerékvágásba, és megkezdhetem a munkát" - árulta el a vidi.hu-nak Szakály Dénes.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek