hu en
2011. Április 09. 10:35
Szakálynak nincs szárkapocscsont törése!

Először kapott lehetőséget kezdőként ebben a bajnokságban, de csak szűk fél órát tudott játszani.

Miközben e sorokat írom, illetve írnám, szinte percenként csörög a telefonom – Szakály Dini iránt érdeklődik mindenki. Ha most marad öt percem a következő hívásig, gyorsan megírom, de a lényeg, hogy szerencsére nincs szárkapocscsont törése, mint ahogy arról az első hírek szóltak.

- A kórházban nagyon rendesek voltak velem, nem maradtam le semmiről, mert az orvosok szinte percenként értesítettek arról, mi történik a pályán, mindig volt, aki követte az online tudósítás eseményeit. Nem is tudom, hogy ezt elárulhatom-e egyáltalán, nehogy bajuk essék! – mondta a középpályás, aki tegnap a mérkőzések után szokásos közös vacsorára már vissza is ért a stadionba. - Így aztán tudtam, hogy megszereztük a vezetést, hogy történt két kiállítás és hogy Alves berúgta a második gólunkat is, majd 3-0 lett a vége. Ami a sérülésemet illeti, a röntgen kimutatta, hogy törés nincs, valószínűsíthetően részleges bokaszalag szakadást szenvedtem. Rögzítő gipszet raktak a lábamra, ami úgy néz ki, egy hétig marad rajta. Egyébként érdekes módon nem emlékszem a szituációra, nem tudom mi történt, csak azt hallottam, többen is kiabálják, rúgják ki a labdát, hogy megálljon a játék. Arra sem emlékszem, hogy Kovács bocsánatot kért volna. Kicsit csalódott vagyok, hiszen végre elértem, hogy kezdőként kaptam lehetőséget és nem is ment rosszul a játék. De, inkább minden héten megsérülnék, csak hozzuk a meccseinket és nyerjük meg a bajnokságot! Egyik játékos sem szeret sokat kihagyni, én sem, és szeretnék minél előbb visszatérni, ám egyelőre meglehetősen fáj a bokám.
 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek