hu en
2011. Március 31. 14:00  -  Wéninger Ákos
Ingyenes szurkolói busz a Vidi II "hazai" meccseire

Ezentúl a Vidi II felcsúti mérkőzéseire ingyenes szurkolói busz indul Székesfehérvárról, majd a mérkőzés után vissza.

Az elmúlt időszakban, nem csak a Vidi II kúszott fordulóról fordulóra feljebb a NESS Hungary NB II Nyugati-csoportjának tabelláján, hanem a meccsek iránti érdeklődés is folyamatosan emelkedett. A legutóbbi, Pécs elleni idegenbeli sikert követően a Vidi II - akárcsak a Videoton FC - listavezető lett.

A szurkolók visszajelzései alapján, valamint honlapunk statisztikáit böngészve kijelenthető, hogy rengetegen követték nyomon NB II-es csapatunk egy-egy online közvetítését. Tavaly ősszel több alkalommal is indult ingyenes szurkolói busz a Vidi II mérkőzéseire, elég ha csak a Veszprém elleni idegenbeli bajnokira, vagy a Tatabánya elleni hazai mérkőzésre gondolunk.

Klubunk ezért minden hazai mérkőzésre egy szurkolói buszt indít Felcsútra. Az első alkalom most vasárnap - április 3-án - lesz. Hartyáni Gábor csapata 16.30-kor a Honvéd II-t látja vendégül.
A busz, amelyet szurkolóink ingyenesen vehetnek igénybe, 15.15-kor indul a Piac térről, a Munkaügyi Központ előtti parkolóból, majd közvetlenül a mérkőzés után vissza Székesfehérvárra.

     
  Fontos! Szurkolóinknak minden utazás előtt e-mailben el kell küldeniük utazási szándékukról szóló levelüket a nemeth.eszter@vidi.hu címre, ugyanis a buszon maximum 48 drukker utazhat!  
     

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek