hu en
2011. Március 15. 12:14
dr. Mezey több helyen változtat a csapatban

A sérültek és a betegek miatt vezetőedzőnk még a szokásos tizennyolcas keretet sem tudja kiállítani a Honvéd ellen.

- Mindig előttünk van egy újabb megoldandó feladat, ez most éppen a Magyar Kupa visszavágó, a Bp. Honvéd ellen - mondta dr. Mezey György. - Nem lesz könnyű mérkőzés, ráadásul a Fradi elleni nagyarányú győzelem után mindenki úgy gondolja, újabb, nagy gólkülönbségű győzelmet aratunk. A mai összecsapás azonban, mind a hangulatot, mind a szakmai feladatot tekintve teljesen más lesz, mint az Üllői úti volt. Arra számítok, hogy a Honvéd nagyon kemény védelmet állít ki ellenünk, ezért küzdelmes meccs várható. Azért sem vagyok könnyű helyzetben, mert több sérült és beteg játékos van a csapatban, olyannyira, hogy nem is tudom a szokásos tizennyolcas keretet sem kiállítani. Ez alkalommal tehát a fiatalokra is jobban kell támaszkodjak, sőt a második csapatból el kellett kérnem Gyurcsó Ádámot is. Egy szó, mint száz, több változás is lesz a felállásban a Fradi ellenihez képest. Itt szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak, akik újabb nagy lökést adtak nekünk azzal, hogy a hétfői edzésen megjelentek és meleg fogadtatásban részesítettek bennünket. Parádés szurkolói alakítás volt, amelyben eddigi pályafutásom során sem nekem, sem játékosaimnak nem volt része.

     
  Akik a Honvéd ellen kivívhatják a továbbjutást: Bozsovics, Tujvel, Milanovics, Izing, Vaskó, Andjics, Hidvégi, Gosztonyi, Sándor, Polonkai, Vasziljevics, Szolnoki, Szakály, Gyurcsó, Lencse, Alves, Elek B.   
     

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek