hu en
2010. November 21. 20:00
Így látták az edzők a Videoton - Újpest mérkőzést

Mind Mészöly Géza, mind pedig dr. Mezey György szerint izgalmas, jó mérkőzést vívott a két együttes.

dr. Mezey György: "Küzdelmes, nehéz mérkőzés volt ez számunkra, mert az Újpest egy nagyon jó csapat, márpedig egy ilyen gárda ellen nem olyan könnyű "kirázni kisujjból" a győzelmet, pláne a sima győzelmet. Megdolgoztunk ezért a három pontért, s ugyan az első félidőben a vendégeknek is voltak lehetőségeik, de összességében mi több gólhelyzetet dolgoztunk ki , így reálisnak tartom az eredményt. Ugyanakkor gratulálok az Újpestnek, mert ez a bátor játék mindenképpen bíztató számukra a jövőre nézve."

 

 

Mészöly Géza: "Ismét játszottunk egy jó mérkőzést. Amit a meccs előtt beszéltünk, s amit ígértünk, hogy bátran lépünk fel a bajnokaspiráns otthonában, azt szerintem sikerült megvalósítanunk az első félidőben. Sajnálom, hogy a helyzeteinkből - öt kaput találó lövésből - egyet sem sikerült gólra váltanunk, nagyon kellett volna, hogy előnnyel tudjunk szünetre vonulni. A Videoton a második félidő első húsz percében aztán teljesen ránk tudta erőltetni az akaratát, s ebben része volt a szünet után becserélt Nikolicsnak is, aki végül megszerezte a mérkőzés egyetlen találatát, pedig éppen kezdtünk volna kijönni a szorításból. Jó és rutinos csapat a fehérvári gárda, akinek ezúton gratulálok az őszi elsőséghez!"

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek