hu en
2010. November 04. 09:40  -  Németh Zoltán
Nem várnánk újabb 30 évet!

Tavasszal majd 3 évtizedes kaposvári nyeretlenséget búcsúztatott csapatunk, szombaton jöhet a harmadik kaposi diadalunk!

     
  Tekintse meg galériánkat, melyben a Kaposvár elleni mérkőzések legjobb pillanatait gyűjtöttük össze!  
     

A két dunántúli város klubja 23. élvonalbeli bajnokijára készülhet november első szombatján, az eddigi 22 találkozó minimális Vidi-fölényt hozott: 7-7 kaposvári siker és döntetlen mellett csapatunk 8 győzelmet ünnepelhett. A gólok számát tekintve valamivel nagyobb az előnyünk, 32 találatunkra 26 alkalommal felelt a Rákóczi. Kaposváron kevés sikerélmény érte piros-kék egyesületünket, 11 bajnokin 6 vereség és 3 döntetlen mellett minössze kétszer sikerült nyerni. A somogyi városban játszott derbik gólaránya természetesen a hazaiaknak kedvez 17-13 arányban.
A Rákóczi elleni meccseken eddig Szabó József, Burcsa Győző, Mario Bozsics és a korábban Kaposváron is futballozó André Alves a rekorder 3-3 góllal, brazil támadónk mellett jelenlegi keretünkből Farkas Balázs 2, Polonkai Attila és Nemanja Nikolics 1-1 alkalommal vette be szombeti riválisunk ketrecét.

A Kaposvár elleni góllövőlista:

3 gólos: Szabó József, Burcsa Győző, Mario Bozsics, André Alves
2 gólos: Nagy II. János, Czeczeli Tamás, Tiber László, Farkas Balázs
1 gólos: Wollek Tibor, Karsai László, Májer Lajos, Csongrádi Ferenc, Kanyok Imre, Csordás Csaba, Schwarcz Zoltán, Horváth Ferenc, Milan Pavlicic, Polonkai Attila, Nemanja Nikolics

Egy találat öngól volt.
 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek