hu en
2010. Szeptember 23. 22:27  -  Wéninger Ákos
Club1941 - Tassy Márk volt a szurkolók vendége

A Vidi ügyvezetője jó hangulatú szurkolói esten vett részt a Club1941-ben.

Az elmúlt időszakban családias hangulat jellemezte a csütörtök esti szurkolói összejöveteleket és ez ezúttal sem volt másképp. Az oldott hangulatú estén, Tassy Márk ügyvezető és a szurkolók találkozóján rengeteg dolog szóba került, többek közt az Újpest-Ferencváros mérkőzésen történt szurkolói rendbontások és azok következményei. Szintén kardinális kérdés volt, hogy vajon Mutumba jó vásár volt-e a Vidi számára. Klubunk ügyvezetőjétől, az est házigazdája - Őri Márk - ezt követően azt kérdezte, hogy jól érzékelik-e a szurkolók azt, hogy megváltozott a Videoton és a Puskás Akadémia viszonya. Tassy Márk határozottan kijelentette - egyúttal megnyugtatta a szurkolókat - hogy semmi alapja nincs azoknak a pletykáknak, miszerint a Puskás Akadémia másik NB I-es csapat akadémiájaként funkcionálna a jövőben.
Egy nyílt és őszinte, ugyanakkor jó hangulatú szurkolói esten vagyunk túl, ahol a megjelent szurkolók minden kérdésükre választ kaptak.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek