hu en
2010. Július 02. 12:53
Tarolt a Vidi a legutóbbi bajnokság díjátadóján

A Magyar Labdarúgó-szövetség a legutóbbi bajnokság legjobbjait díjazta Telkiben azon az ünnepségen, amelyen az élvonal klubjai átvették licenc-diplomáikat is, valamint elkészült a következő szezon sorsolása.

A Telkiben, az edzőközpontban tartott ünnepségen „tarolt” a Videoton FC: Horváth Gábor lett a bajnokság legjobb futballistája (Bozsik József-díj), Nemanja Nikolics a gólkirály (Deák Ferenc-díj), dr. Mezey György kapta a legjobb edzőnek járó elismerést (Sebes Gusztáv-díj) és mind a Soproni Ligában, mind az NB II Nyugati csoportjában a Videoton FC végzett a Fair Play ranglista élén.
Utóbbi kapcsán Berzi Sándor ügyvezető – aki klubunkat képviselte Telkiben – honlapunknak elmondta: „Egy évvel ezelőtt a Fair Play versenyben még csak a középmezőnyben volt a Videoton. Ez az előrelépés jól tükrözi a klub szándékát, politikáját, hogy ne csak eredményességében, de a Fair Play iránti elkötelezettségben is az élen legyen. Ez egy objektív díj, amelyet az ellenőri jelentések összesítése, az abban szereplő pontszámok alapján ítél oda a szövetség. Fontos tudni, hogy az ellenőrök értékelik, pontozzák a szurkolótáborok viselkedését is – így a díjnak részesei szurkolóink is. Köszönet érte!”
 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek