hu en
2010. Május 20. 14:11
Se utolsó bajnoki, se válogatottság

Nagy Dániel sérülése nem súlyos, de a középpályás befejezte az idényt.

Biztosan nem lép pályára utolsó bajnokinkon, Győrben Nagy Dániel, akit szerdán dr. Mezey György az első félidő 29. percében, sérülés miatt volt kénytelen lecserélni. "Nem azt az éles, szúró fájdalmat éreztem, amit a legutóbbi, hasonló sérülésem alkalmával. Inkább olyan volt, mintha megmerevedett volna valami a jobb lábamban." - mesélte Nagy. Mivel a ma délelőtt elvégzett orvosi vizsgálatok kizárták az izomszakadás lehetőségét, úgy tűnik, mégis a jobb combhajlító izma húzódótt meg. A sérülés nem komoly, ám ahhoz éppen elég, hogy ne csak a győri szezonzárót hagyja ki Dani, de első válogatottságától is búcsút vegyen.  "Már beszéltem a válogatott igazgatójával, Szekeres Tamással, aki azt javasolta, várjunk hétfőig, s akkor térjünk vissza erre a döntésre. A Mester viszont azt kérte tőlem, hogy június 10-én teljesen egészségesen kezdjem a felkészülést. A válogatottság mindig nagy álmom volt, de a klub érdeke az első. Úgy tűnik, nem marad más választásom" - zárta játékosunk a beszélgetést.
Szurkolóink emlékezhetnek rá, a legutóbbi két évben több játékosunk is hasonlóképpen járt: előbb Sebők Zsolt, majd Farkas Balázs sérült meg akkor, amikor már kézhezkapta meghívóját a válogatottba. Borzasztó pech!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek