hu en
2010. Május 19. 09:46
Mészöly Géza úgy gondolja, apróságok döntenek majd

Az Újpest edzője szerint nem számítanak a legutóbbi fordulók eredményei

A mindkét csapat számára fontos, szerda esti találkozó előtt Mészöly Géza nyilatkozott az Újpest FC honlapjának:
Szép sorozat van a hátunk mögött, a következő két mérkőzést szeretnénk hasonló szellemben és eredménnyel lejátszani. Az MTK elleni győzelem azért volt fontos, mert sokat lendített rajtunk a Debrecen elleni meccs előtt, ebből a két győzelemből pedig a bajnokság sikeres befejezéséhez szeretnénk erőt meríteni. Tudjuk, hogy nehéz meccs vár ránk, mert talán a Videoton játssza a legjobb futballt az NB I-ben, a támadósora pedig rendkívül erős. Hál’ Istennek, mi is fel tudunk vonultatni kiváló és tapasztalt játékosokat – úgyhogy biztosak lehetünk abban, hogy apróságok döntenek majd a győzelemről. Remélem, a sok apróság számunkra eredményez majd sikert. Az elmúlt öt meccsből álló győzelmi sorozatunk nagy lendületet adott, fizikálisan nincs és nem is volt problémánk, és mentálisan is rendben vagyunk. Ennek ellenére azt mondom, hogy szerdán este a pályán nem lesz jelentősége az elmúlt fordulók eredményeinek, mivel a pillanatnyi forma határozza meg az eredményt – ahogy minden rangadón. Nagy öröm volt számunkra, a hogy a Debrecen elleni meccs a nézőszámot tekintve is igazi rangadó volt, és olyan támogatást kaptunk a szurkolóktól, hogy ilyen hangulatban csak nyerni lehetett… Bízunk benne, hogy hasonlóban lesz részünk az utolsó két meccsen is.
Az Újpest FC várható kezdőcsapata: Balajcza - Szokol, Vaskó, Takács Z., Vermes - Simek, Korcsmár, Vasiljevic, Pollák - Barczi, Rajczi.
 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek