hu en
2010. Május 18. 05:20
Megszakítjuk az Újpest veretlenségi sorozatát!

Mészöly Gézával új erőre kapott az Újpest. Csapatunk szerdai ellenfelének mérlege: hét meccsből hat győzelem, egy döntetlen

Április elején, a Szombathelyen elszenvedett vereség után váltott az Újpest: a skót Willie McStay helyett a régi-új edző, Mészöly Géza állt a kormányrúdhoz.
A 43 éves szakemberrel hét bajnokit játszott a Vidi szerdai ellenfele: a mérleg elismerésre méltó, hat győzelem és egy döntetlen került a jegyzőkönyvekbe.
A hat győzelem közül négyet érdemes külön is említeni: a lilák a Szusza Ferenc Stadionban győzték le a Zalaegerszegi TE-t és a Debrecent, idegenben az MTK Budapestet és a Ferencvárost.
Amikor Mészöly Géza átvette a csapatot, az Újpest a 6. helyen állt, hatpontos hátrányban a biztos nemzetközi kupa-indulási jogot érő harmadik helytől, most negyedik, két ponttal lemaradva a dobogó harmadik fokáról.
Az Újpest gólátlaga 1,42 volt a Mészöly-éra előtt, mostanra 1,68-ra javult: az új edzővel játszott hét mérkőzés átlaga 2,4, amibe persze alaposan belejátszik a Hidegkuti Stadionban, az MTK-nak rúgott ötös.
A jó sorozatnak szerdán, a Videoton FC vethet véget!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek