hu en
2010. Május 14. 10:16
Már a Vasas elleni meccs után átvehetők a szerdai belépők!

Klubunk akciót hirdetett: aki megőrzi és leadja a Ferencváros, az MTK és a Vasas elleni mérkőzés jegyét, kap egy belépőt az Újpest FC elleni meccsre.

A jegyek beváltása pénteken este kezdődik, a Vasas elleni találkozó lefújása után nyitva lesznek a pénztárak a Sóstói Stadionnál.
A hétvége után a legutóbbi három hazai mérkőzés jegyét a Sóstói Stadion főpénztárában (hétfőn és kedden 15 és 18 óra között, míg szerdán a meccs előtt, 17 órától a külső pénztárban), valamint a Premier Jegyirodában (hétfő-kedd-szerda 9 és 18 óra között) válthatják be a drukkerek.
Kérjük szurkolóinkat, hogy ha tehetik, akkor az elővételi pénztárakban és időpontokban váltsák be a jegyeket.
Az Újpest elleni mérkőzésre a korábbi három jegyen lévő szektorba és árkategóriában kapnak belépőt a szurkolók. Az akcióban való részvétel feltétele, hogy mind a három jegyet hozzák magukkal és adják le a pénztárban.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek