hu en
2010. Május 12. 15:01  -  Wéninger Ákos
Tesióra a Vörösmarty Általános Iskolában

Remek hangulatú suli-focin vett részt Szakály Dini és Sifter Tomi, szerdán a Ligetsori Vörösmarty Mihály Általános Iskolában.

A tornaterem csordultig megtelt lelkes gyerekekkel, akiknek óriási élmény volt testközelből látni a Vidi két játékosát. Müller Csaba testnevelő tanár öt percet beszélgetett a két játékossal, ezt követen a gyerekek kérdezhettek a labdarúgóktól. Természetesen a központi téma a bajnoki cím megszerzésének az esélye volt. A játékosok elmondták, hogy mindent megtesz a csapat a siker érdekében, de most már nem csak az ő kezükben van a sorsuk, a bajnoki címhez szükség lesz a Loki bukására is. A rövid beszélgetést jó hangulatú és kiváló iramú kispályás meccsek követték. A Vörösmarty Általános Iskola fiatal diákjai közt rengeteg nagyon ügyes játékos játszott, akik közül többen is a Vidi utánpótlás csapataiban szerepelnek. Külön érdekesség, hogy a mérkőzések játékvezetője Győri Csaba, a Vidi U 16-os csapatának kapusa volt. A játék után körülbelül 20 percig osztogattak a játékosok aláírásokat a diákoknak, sőt több tanuló még közös fényképet is készített Szakály Dinivel és Sifter Tomival. Szili Csaba iskolaigazgató büszke volt diákjaira, nem csak azért, mert nagyon sok tehetséges labdarúgó palánta tanul a Vörösmartyban, hanem azért is, mert csodálatos hangulatot varázsoltak a tornaterembe.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek