hu en
2010. Április 02. 09:56  -  Wéninger Ákos
Nikolics és Radovics vendégeskedett a Club 1941-ben

Körülbelül 40 érdeklődő vett részt a szokásos csütörtök esti szurkolói esten, ahol Nikolics és Radovics voltak a Club1941 vendégei.

Szerencsés párosítás volt, hiszen Nikolics remekül beszél magyarul, így ő segített a tolmácsolásban. Radovics az első kérdésre válaszolva elmondta, hogy óriási boldogság számára az, hogy édesapa lett, teljesen másképp látja a világot. Természetesen ezt követően a központi téma a labdarúgás volt. Nikolics elárulta, hogy Alves és ő nagyon jól megértik egymást a pályán, és nem tekintik a másikat vetélytársnak annak ellenére sem, hogy valószínűleg kettőjük közt dől majd el a gólkirályi cím. Mindkét játékos kihangsúlyozta, hogy csodálatos hangulatot teremtenek a Vidi szurkolói mérkőzésről mérkőzésre, és ez nekik is nagy segítség a pályán. Szóba került természetesen Nikoliccsal kapcsolatban a válogatott is, de ezzel egyelőre nem szeretne a fiatal csatár foglalkozni, hiszen előbb a magyar állampolgárságot szeretné megszerezni. Radovics és Nikolics is egyetért abban, hogy Magyarország legjobb edzőjével dolgozhatnak együtt a Vidiben. A játékosok elárulták azt is, hogy nem foglalkoznak egymás közt a bajnoki címmel, mindig csak a következő mérkőzésre koncentrálnak, de természetesen mindenki tisztában van azzal, hogy milyen lehetőség küszöbén áll a csapat.
A felcsúti akadémiáról elmondták, hogy nem csak hazai, de világszinten is egy páratlan létesítményről van szó, ahol az akadémistáknak a labdarúgáson és a tanuláson kívül semmi más dolguk nincs, így maximálisan tudnak erre a két dologra koncentrálni.
Az est végén - még a szokásos csócsó előtt - a két játékos fogadalmat tett, hogy ha megnyerik a bajnokságot, akkor a főtéren Nikolics megtanít egy Vidi nótát Radovicsnak, és együtt fogják énekelni a szurkolókkal.
Ismét egy jó hangulatú szurkolói esten vagyunk túl, ahol két Vidi játékos megint közelebb került a szurkolókhoz.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek