hu en
2010. Február 25. 21:30  -  Wéninger Ákos
Kispera és Nagy Dani voltak a Club 1941 vendégei

Az első tavaszi szurkolói est vendégei már régi ismerősként tértek vissza a Club 1941-be, hiszen Nagy Dani és Horváth Gábor ősszel már vendégeskedtek az RBD törzshelyén.

A két játékostól megtudtuk, hogy a téli felkészülés hasonlóan zajlott, mint korábban. Ugyanakkor kiemelték, hogy Törökországban kiváló körülmények közt készülhettek fel a tavaszi szezonra. A játékosok sem örültek az egy hetes csúszásnak, ami a bajnoki rajtot illeti. Horváth Gábor egy kis színest is megosztott a nem túl nagy létszámú - ám annál lelkesebb - közönséggel, miszerint amikor Belgiumban voltak a válogatottal, akkor egy szobában lakott Sándor Györggyel, és "Kispera" nagyon sok jót mesélt a Vidiről és a fehérvári körülményekről, úgy érzi talán ez is közrejátszhatott abban, hogy télen Fehérvárra tette át a kiváló képességű középpályás a székhelyét. Mindkét játékos egyetértett abban, hogy sokkal jobban feldobná őket az, ha a mérkőzés előtt a bemelegítés idején pörgősebb rock zenék szólnának a mostaninál. Természetesen a hétvégi KTE elleni bajnoki is szóba került, és egyértelmű, hogy a srácok éhesek a győzelemre, de nem szabad lebecsülni a Csertői irányította csapatokat. Talán pont a Vidi szurkolók tudhatják a legjobban, hogy egy Csertői csapat védelmét szinte lehetetlen áttörni.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek